уторак, 15. септембар 2015.

Guste obrve

U trendu su guste i lepo sredjene obrve. Presadjivanje obrva i japansko iscrtavanje jesu jedne od metoda da dobijete takve obrve. Medjutim, ukoliko niste pristalica ovakvih zahvata, mozete probati sa nekim prirodnim preparatima koji ce vam pomoci da vratite gustinu i ubrzate rast.









Ulja


Maslinovo, arganovo, ricinusovo i cickovo ulje mozete korisiti da povecate gustinu i ubrzate rast.







Predlog: 
Maslinov ulje nanosite (prstima ili stapicem za usi) svako vece i ujutru ga isperite. 
Mozete napraviti i mesavinu maslinovog, arganovog i cikcovog ulja koje cete nanositi svako vece.
Dva puta nedeljno nanosite ulje od ricinusa. Ricinus ce nahraniti koren dlake i ubrzati rast.

P.S. Ova ulja su dobra i za trepavice pa posto naneste na obrve, ulje mozete da naneste i na trepavice (ricinusovo, maslinovo i cickovo narocito pomazu). 



Mleko


Kad god ste kod kuce i imate vremena, parce vate natopite mlekom i njime premazite obrve. 












Jaje



Jaje ce vam pomoci da ojacate folikolu dlake. Umutite zumance i vaticom nanesite na obrve. Ostavite 10 minuta a onda isperite hladnom vodom. 












Dodatni savet:  Oblikovanje obrva ostavite ipak kozmeticarima. Vi mozete da cupate samo one dlacice koje nisu tako blizu obrve. Posto treba da vam porastu, najmanje 4 nedelje nemojte da odlazite kod kozmeticara i nemojte ih ni sami cupati. Kozmeticar ce vam lepo oblikovati obrve i usmeriti njihov pravilni rast. Ukoliko su vam obrve izrazito tanke prve razultate ocekujte tek posle 3 meseca. Samo budite uporni.

Molim vas da se, posto procitate ovaj post, registrujete bespatno na mog blog. Na njemu mozete da procitate jos korisnih saveta.





Нема коментара:

Постави коментар